WEDSTRIJD Charleroi Action 21 - Krijnen Keukens Malle  6 - 4  (2-3)

DATUM 19-09-2008  21:15

DOELPUNTEN 2’ Zico (1-0), 9’ Vanderlei (2-0), 11’ Govers (2-1), 17’ Toukouki (2-2), 19’ Govers (2-3), 23’ Medina (3-3), 34’ Toukouki 3-4), 37’ Lucio (4-4), 40’ Zico (5-4) en 40’ Lucio (6-4).

VERSLAG Action 21 nam in het eerste kwart vlot de maat van de bezoekers (zonder Gessner, Aktepe en Jacobs) maar Malle boog niet het hoofd. Het gevolg was verbazend: 2-3 bij de rust. In een evenwichtige tweede helft schonk Toukouki na de 4-4 zijn ploeg opnieuw voorsprong (3-4). Een verrassing leek in de maak. Doch Action 21 kwam terug en zette in de slotfase toch nog orde op zaken. De vermoeiende trip naar Roemenië zat de thuisjongens kennelijk in de benen. De bezoekers voelden zich na afloop zeer ontgoocheld over de afloop.